NEDERLANDS EERSTE SIT-DOWN COMEDIAN KOMT NAAR PD DRENTHE

06/03/2019

Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden. Tot hij bij een duikongeluk op zijn 21e zijn nek brak en in een rolstoel belandde. Dit zette zijn leven op zijn kop en maakte dat hij op een heel andere manier ging kijken naar de wereld om zich heen. Inmiddels is hij uitgegroeid tot cabaretier en spreker – Nederlands eerste sit-down comedian. Aan de hand van zijn ervaringen laat Jaap zien hoe je met kleine dingen zelf het verschil maakt.

Op 16 april komt hij op de PD Drenthe, op uitnodiging van Essent en MKB Noord, Drentse ondernemers nieuwsgierig maken naar de kracht van duurzaamheid. Duurzaamheid is soms zo ontzettend groot, het is een thema waarin je makkelijk verdwaalt. Jaap wakkert de interne motivatie aan om met duurzaamheid aan de slag te gaan met kleine, overzichtelijke en vooral praktische stappen. Hij laat je nadenken over wat werkt, waar jouw mogelijkheden liggen en hoe je die kunt benutten.

Jaap Bressers is een veelgevraagd cabaretier en spreker. Zijn optredens raken en vermaken en inspireren je om zelf het verschil te maken, in je werk en je persoonlijke leven. Want als je zelf de eerste stap zet, dan volgt de rest vanzelf. Wat er ook gebeurt, zoals Jaap altijd zegt: ‘waar een wiel is, is een weg’.

Programma dinsdag 16 april

  • 12.15 uur – Zaal open
  • 12.30 uur – Start Presentatie
  • 13.30 uur – Einde Presentatie

Locatie: Rabozaal, DNK Assen

Je kunt in totaal 2 personen aanmelden voor deze presentatie. Na het invullen van onderstaande gegevens ontvangt iedere persoon afzonderlijk een toegangskaart voor Jaap Bressers. Deze kaart biedt tevens toegang tot het evenement.

Reserveer je plek voor Jaap Bressers!

Een andere cabaratier, Jandinho Asporaat, zal de opening verzorgen. Wil jij de hele dag aanwezig zijn tijdens de Promotiedagen? Klik hieronder op de link!

Reserveer je plek!