Netwerken op Hakken

12/07/2019

Mariska Nunumete organiseert sinds dit jaar ‘Netwerken op Hakken’, een netwerkevent voor vrouwen. Elke keer op een andere locatie in Assen om de plaatselijke ondernemers ook in de spotlights te zetten en het qua sfeer vernieuwend te houden. De laatste editie was op 12 juni en werd gehouden in restaurant Flint. Uw mannelijke Noordbizz Magazineredacteur mocht daar bij uitzondering bij aanwezig zijn en maakte een fotoreportage (zie onder) en sprak de initiatiefneemster.

“Netwerken op Hakken is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht om gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten tijdens een gezellig niet-standaard netwerkevent”, vertelt Mariska Nunumete om daar eerlijk aan toe te voegen, “En natuurlijk ook om mijn eigen zichtbaarheid als bedrijf te faciliteren binnen mijn doelgroep.”

“Ik geloof in verbinding en samenwerken. Je hoeft niet alles alleen te doen. Samen sta je sterker. Gelijkgestemde vrouwen ontmoeten geeft energie en inzicht. Vertellen wat je doet tijdens Netwerken op Hakken is voor veel vrouwen minder spannend omdat we veel issues van elkaar herkennen. Warme contacten opbouwen is super waardevol en belangrijk voor je bedrijf. Door deze ontspannen manier van netwerken raken de vrouwen geïnspireerd en ontstaan mooie samenwerkingen.”

“Met een tevreden en warm gevoel kijk ik om mij heen. Ik besef dat ik een deel van mijn droom heb laten uitkomen door al deze vrouwen met elkaar te verbinden op een manier waar ik blij van word. In het najaar ga ik landelijk met het concept Netwerken op Hakken omdat ik het elke ondernemende vrouw gun.”

De volgende Netwerken op Hakken in Assen is zondag 15 september.