Advies gesprek RVO

Bent u een Nederlandse ondernemer met concrete plannen voor zakendoen in het buitenland? En heeft u nog een aantal vragen over de buitenlandse markten die u wilt betreden? Of bent u misschien al actief in het buitenland, maar heeft u nog extra informatie nodig? Met Informatie op Maat bieden wij u een op maat gemaakt informatiedossier of landenvergelijking met concrete, betrouwbare en actuele landeninformatie.

Het RVO bied advies gesprekken aan voor ondernemers die willen gaan ondernemen in het buitenland, maar opzoek zijn naar specifieke informatie over een land.

Het RVO maakt¬†hierbij gebruik van verschillende bronnen, waaronder ons wereldwijde buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s). Via dit netwerk zet het ministerie van Buitenlandse Zaken zich actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland.

Kies weloverwogen voor een buitenlandse markt

Via onze website kunt u eerst zelf op zoek gaan naar algemene landeninformatie. Heeft u daarna nog vragen? Dan kunt u met een van onze adviseurs Internationaal Ondernemen uw wensen en doelen bespreken. Samen met u stellen we een aantal vragen op, bijvoorbeeld over:

  • marktsectoren;
  • wet- en regelgeving;
  • markttoegang;
  • cultuur van het zakendoen.

Voorwaarden

Als Informatie op Maat bij uw situatie past, kunt u opdracht geven voor het uitvoeren van het onderzoek. U kunt voor maximaal 5 landen kosteloos een informatiedossier aanvragen. U ontvangt uw dossier binnen 4 weken.

Klik hier voor het aanmeldformulier advies gesprek RVO