Ondernemer coacht Ondernemer

Heb jij wel eens het idee dat je er alleen voor staat? Wil je graag sparren over jouw wensen en mogelijkheden? Ondernemer coacht Ondernemer biedt jou de mogelijkheid om met een collega-ondernemer te overleggen. Eén op één en in een ongedwongen sfeer. Met de juiste coach krijg je meer grip op de zaak, houd je overzicht en kijk je verder dan de waan van de dag.

Over de coachingstrajecten

Veel ondernemers ervaren in de dagelijkse praktijk een zekere mate van ‘eenzaamheid’. De diverse stakeholders die je hebt zijn niet per definitie de aangewezen personen om vrijuit meningen, gedachten, ideeën, problemen en uitdagingen mee te bespreken. Met een van onze coaches kun je vrijuit en zonder consequenties sparren en alle onderwerpen bespreken die je bezighouden, zowel op het vlak van bedrijfsvoering als op persoonlijk vlak. Maar ook met een specifieke vraag of behoefte kun je bij ons terecht. Jouw specifieke behoefte kan betrekking hebben op marketing, financiën, innovatie, leiderschap, verbetering van bedrijfsprocessen, etcetera. Geef je vraagstuk(ken) aan ons door en wij zoeken de juiste coach om je verder te helpen.

Ondernemer coacht Ondernemer biedt maatwerk. Of je nou een algemene coachingsvraag of een specifiek vraagstuk hebt, in overleg met onze matchmaker kunnen wij inspelen op jouw persoonlijke behoeftes.

Voor meer info zie: Ondernemer Coacht Ondernemer