Ondernemer in Veenhuizen en wil je verduurzamen? Volg de bijeenkomst

15/01/2021

Ondernemer in – de omgeving van – Veenhuizen en geïnteresseerd in duurzaamheid en energie? Op donderdag 28 januari organiseert Ik Ben Drents Ondernemer samen met de Drentse Energie Organisatie een digitale ondernemersbijeenkomst over ondernemen en verduurzaming.

Tijdens de online bijeenkomst vertellen de Drentse Energie Organisatie en Ik Ben Drents Ondernemer meer over welke regelingen er voor ondernemers zijn en welke stappen zij kunnen zetten om sneller en beter te verduurzamen.

Uitdagingen

Veel ondernemers in Veenhuizen en in de directe omgeving bezitten of huren een monumentaal pand. Dat brengt, zeker als het gaat om duurzaamheid, de nodige uitdagingen met zich mee. Daar kunnen eigenaren Erna en Harriët van B&B de Lammert’s Hoeve alles over vertellen. Tijdens de bijeenkomst gaan ze verder in op hun ervaringen en motivatie.

Aanmelden

De online bijeenkomst begint om 15.30 uur en duurt tot 17.00 uur. In de bijeenkomst is alle ruimte voor het delen van ervaringen rondom verduurzaming en het stellen van vragen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar bienke@ikbendrentsondernemer.nl. Een dag voor de bijeenkomst ontvang je de link.

Aan de slag

Wil jij aan de slag met het verduurzamen en toekomstbestendig maken van jouw bedrijf? Onze adviseur Bienke Venema denkt graag met je mee. Stuur haar gerust een mail via bienke@ikbendrentsondernemer.nl.