Ondernemer van de Maand – Coop Koetsier

26/04/2021

Sietze Koetsier, eigenaar van Coop Koetsier in Ruinerwold, verkort met zijn concept ‘Lekker van Koetsier’ de voedselketen en stimuleert daarmee lokale ondernemers. Coop Koetsier is deze maand Ondernemer van de Maand.

‘Lekker van Koetsier’ is een concept dat Sietze Koetsier bedacht voor zijn Coop Supermarkt in Ruinerwold. “Daarvoor selecteren wij lokale, gezonde en kwalitatieve producten.” Koetsier levert onder het concept Lekker van Koetsier hapjesplanken voor kleine gezelschappen tot complete barbecuepakketten buurt- en personeelsfeesten.

Drenthe

“Het eerste dat in mij opkomt als het gaat om ondernemen in Drenthe is toch wel trots”, vertelt Koetsier. “Ik ben een trotse ondernemer en ik ben blij dat ik hier in Drenthe kan en mag ondernemen. Wat onze supermarkt typeert is dat we dicht bij de mensen staan en dat de klant goede adviezen krijgt van onze medewerkers. Klantvriendelijkheid, kleinschaligheid en het lokale aspect vinden we belangrijk. Daar staan wij om bekend en dat voel je ook als je in de winkel komt.”

Over 5 jaar

Als over vijf jaar een consument in onze winkel komt, komt die in een winkel waar hij of zij wordt geïnspireerd, met name op het gebied van voedsel en maaltijden. Dat je hier komt, en denkt ‘Oh, dat is lekker!’ of ‘Hé, dat komt hier uit de buurt’. Ik zie op termijn dat ‘Lekker van Koetsier’ een toegevoegde waarde is voor onze supermarkt.”

Wil jij ook aan de slag met een uitdaging binnen jouw onderneming? Neem dan contact op met een ondernemersadviseur via www.ikbendrentsondernemer.nl.