Ondernemer van de Maand – Geerts Best

28/01/2022

Geert Lindenhols uit Zuidwolde is akkerbouwer en teelt onder meer koolzaad en veldbonen. Hiervan brengt hij onder de merknaam Geerts Best producten als olie, mayonaise en pasta op de markt. Geert Lindenhols is deze maand Ondernemer van de Maand.

Geert Lindenhols is akkerbouwer in Zuidwolde. “Dat ik hier in Drenthe mag ondernemen vind ik prachtig. Zie die omgeving! Zie dit weidse landschap!” Lindenhols teelt producten voor consument en dier. “Zowel voor huisdieren als voor dieren die later misschien weer door de consument worden gegeten. We telen onder meer koolzaad, veldbonen, aardappelen, maïs en suikerbieten.”

Mayonaise

Onder de merknaam Geerts Best brengt Lindenhols eigen producten op de markt. “Mijn koolzaad pers ik tot een mooie olie voor de consument en onze veldbonen malen we tot meel waar we pasta van maken. Van onze olie laten we ook mayonaise maken. Met Geerts Best brengen we echte regionale producten op de markt.”

Dagelijkse kost

Lindenhols trok bij Ik Ben Drents Ondernemer aan de bel omdat hij zijn producten en zijn bedrijf meer bekendheid wilde geven. “Ik wil graag het verhaal van de landbouw en het platteland vertellen aan de consument en ook aan de overheid. Ik ben Drents Ondernemer heeft ons daarbij geholpen. Ik wil laten zien wat wij doen, want hier komt ons voedsel vandaan. Onze dagelijkse kost groeit hier!”

Wil jij ook aan de slag met de uitdaging binnen jouw onderneming? Neem dan contact op met een ondernemersadviseur via www.ikbendrentsondernemer.nl

Contact opnemen