Ondernemer van de Maand – GeTech

30/11/2020

GeTech uit Westerbork maakt controlemallen voor de automobielindustrie. GeTech is een innovatief bedrijf en ontwierp onlangs een product dat er voor zorgt dat onderdelen foutloos in een auto gemonteerd kunnen worden.  GeTech is deze maand Ondernemer van de Maand.

“Wij hebben ons gespecialiseerd in controlemallen voor leidingsystemen”, vertelt Jan Geerts, directeur van GeTech. “Dat bleek een gat in de markt. In 2003 zijn we daar ingestapt en inmiddels zijn wij een van de beste spelers wereldwijd.”

Voucher

GeTech ontving een voucher via Ik Ben Drents Ondernemer en heeft deze gebruikt om deel te nemen aan een internationale beurs. “Die voucher was erg welkom”, zegt Geerts, “Deelnemen aan een internationale beurs kost ontzettend veel geld. De voucherregeling is een stimulans die we goed konden gebruiken.”

GeTech Product Inspect

“Tussen nu en vijf jaar denken we onze omzet te verdrievoudigen”, vertelt Geerts ambitieus, “We hebben een nieuw product ontwikkeld: de GPI. Dat staat voor GeTech Product Inspect. Hiermee worden leidingsystemen niet alleen op vormgeving gecontroleerd, maar ook op componenten. Dat betekent dat een product foutloos in de auto gemonteerd kan worden.”

Drenthe

Voor Geerts is ondernemen in Drenthe iets vanzelfsprekends. “Ik kom uit Drenthe en wil in Drenthe blijven. We hebben een prachtige natuur hier. Ik heb mijn bedrijf in Westerbork opgezet omdat ik hier woon. En wat is er dan mooier dan wonen en werken te kunnen combineren?”

Wil jij ook aan de slag met de uitdaging binnen jouw onderneming? Neem dan contact op met een ondernemersadviseur via www.ikbendrentsondernemer.nl

Contact opnemen adviseur