Ondernemer van de Maand – Vlees van de Kalverstraat

29/10/2021

Onder de naam ‘De Kalverstraat’ verkopen Jo en Danielle Wolters vlees van hun eigen dieren direct van hun boerderij. Dit doen zij via een eigen winkeltje achter de boerderij én door middel van een vleesautomaat. Heerlijk vers en eerlijk. Daarom zijn Jo en Danielle Wolters met De Kalverstraat Ondernemer van de Maand.

“Met ‘De Kalverstraat, vlees van de boer’ verkopen wij vlees uit automaten vanuit ons winkeltje achter onze boerderij”, vertelt Danielle Wolters trots. “Wij verkopen met name kalfs- en rundvlees, maar ook varkensvlees van onze eigen boerderij. Heerlijk vers en eerlijk vlees.”

Marketingstrategie

“Ik Ben Drents Ondernemer heeft ons geholpen om onze plannen te verwezenlijken. Wij wilden ons kalfsvlees hier in Drenthe verkopen. Maar hoe doe je dat? En wat voor naam geef je daaraan? Via Ik Ben Drents Ondernemer hebben we een voucher gekregen. Daarmee hebben we kennis ingekocht om de marketingstrategie voor ons bedrijf op te zetten.”

Benchmark Digitalisering

Daarnaast heeft het bedrijf meegedaan aan onze benchmark digitalisering. Tijdens deze benchmark ontdek je waar jouw bedrijf staat op het gebied van digitalisering. Daarnaast ontvang je concrete tips om je bedrijf toekomstbestendiger te maken. ‘Eigenlijk kwam hier uit dat wij enorm goed op weg zijn. Toch was het fijn dit te doen want binnen 20 minuten ontdek je waar jouw bedrijf staat en wat er nog veranderen moet op het gebied van digitalisering.’

Wil jij weten waar jouw bedrijf staat op het gebied van digitalisering? Kun jij concrete tips gebruiken om je bedrijf toekomstbestendiger te maken? Klik op onderstaande button om de benchmark te doen en ontdek binnen 15-20 minuten waar jouw bedrijf staat.

Doe de benchmark

Drenthe

“Ondernemen in Drenthe betekent voor ons dat we hier de vrijheid hebben in een prachtige, mooie provincie. We wonen en werken op onze eigen boerderij, met onze dieren en alle dingen eromheen. Ja, dat is gewoon genieten!”

Toekomst

Jo en Danielle werken de komende tijd vooral aan hun naamsbekendheid. “Over vijf jaar hebben we ons kalfsvlees veel meer gepromoot en zijn veel meer mensen daarmee bekend geraakt. En ook dat meer mensen genieten van het landbouwleven dat we hier in de provincie hebben. “

Wil jij ook aan de slag met een uitdaging binnen jouw onderneming? Neem dan contact op met een ondernemersadviseur via www.ikbendrentsondernemer.nl.