De Gelukfabriek: succesvol en gelukkig ondernemen

04/06/2019

De Gelukfabriek is ondernemer van de maand mei. Eigenaresse Marjan van de Bult is businesscoach voor ambitieuze vrouwen. “Wat ik eigenlijk doe is mensen helpen om een succesvol en winstgevend bedrijf neer zetten.”

Met haar bedrijf De Gelukfabriek geeft Marjan ondernemers dat steuntje in de rug om dromen werkelijkheid te laten worden via een-op-een sessies of in een groepstraject, praktisch en doelgericht. En dat doet Marjan aan de hand van Yentl. “Yentl is mijn ideale klant”, vertelt Marjan. “Ik heb Yentl in de afgelopen jaren ontwikkeld. Yentl is de klant waar ik het liefst mee werk en resultaten kan boeken en die heb ik visueel gemaakt. Je kunt het eigenlijk zien als een moodboard van de ideale klant. Yentl helpt mij om mijn bedrijf verder te ontwikkelen bijvoorbeeld door het maken van keuzes op het gebied van marketing en branding. Eigenlijk draait alles om Yentl en waar zij het meest behoefte aan heeft.”

Yentl

Bij een coaching traject met Marjan ontwikkel je je eigen Yentl. Je gaat visueel maken waar jouw klant tegenaan loopt en welke resultaten je klant wilt bereiken en daar letterlijk afbeeldingen bij zoeken. “Zodat je ernaar kunt kijken en je ideale klant voor de geest kunt halen als je vastloopt en dan ook weet waar jouw klant tegenaan loopt en wat nodig is. Mijn bedrijf heet de gelukfabriek. Ik vind het belangrijk dat je doet waar je gelukkig van wordt en werkt met de mensen waar je gelukkig van wordt. Als jij dat doen ga je ook resultaten bereiken en worden jouw klanten daar ook gelukkig van. Yentl is daarvoor de basis.”

Drenthe

Voor Marjan betekent ondernemen in Drenthe kansen en mogelijkheden. “Er is hier nog veel te doen. Ik vind het mooi dat hier in het noorden veel bedrijven opkomen en succesvol zijn. Daarnaast weet en zie ik dat er nog veel ondernemers zijn die wel hele mooie plannen en missies hebben maar de tools en handvatten missen om het uit te voeren.”

Fabriek

“Waar ik over vijf jaar sta? Dan ben ik bezig om alle plannen voor de fabriek verder uit te werken. Ik weet niet of het er dan al staat, maar over een aantal jaren heb ik een fysieke fabriek waar ik al die ondernemers help om een succesvol bedrijf neer te zetten!”

Doe waar je gelukkig van wordt en werk met de mensen waar je gelukkig van wordt

www.gelukfabriek.nl