Ondernemers bedankt!

11/04/2019

De RUG en Ik Ben Drents Ondernemer hebben de derde Groeicarrousel voor ondernemers en studenten georganiseerd. De negen Drentse bedrijven hadden zeer diverse vraagstukken aangeleverd: van productontwikkeling tot marketingstrategieën, van ontdekken van nieuwe markten tot het opzetten van nieuwe verkoopkanalen. Het waren complexe vraagstukken waar de junior consultants de tanden in konden zetten. Na het uitvoeren van een onderzoek, hebben de studenten de bevindingen aan de ondernemers gepresenteerd.

De Drentse bedrijven waren zeer tevreden met de resultaten en zien deze als opmaat voor verdere groei van het bedrijf. Voor sommigen waren de bevindingen een eye-opener en voor anderen de benodigde bevestiging. De medefinanciering door Ik Ben Drents Ondernemer was een gewaardeerde ondersteuning.

Deze ondernemers hebben dit jaar meegedaan: Ultraware+Sinuss+Cedel, Sinuss/Baas Assen, Nidaros, NIBECO, Preadyz, Pica Innovation Centra B.V., Wireless Value, Treant en IG Design Group. Ondernemers bedankt voor het meedoen en succes met het uitvoeren van de adviezen!

Wil je met je bedrijf deelnemen aan de volgende groeicarrousel? Mail dan naar info@ikbendrentsondernemer.nl.