Ondernemers gezocht met interesse in Indiase pluimveesector

17/05/2017

Heeft u belangstelling voor de Indiase pluimveesector? Van 22 tot 24 november vindt de Poultry India vakbeurs en Knowledge Day plaats. Netherlands Business Support Office (NBSO) Hyderabad brengt u graag in contact met belangrijke spelers in de sector en ondersteunt u bij deelname aan de beurs.

Poultry India 2017

Poultry India is een internationale vakbeurs voor de pluimveesector met de laatste ontwikkelingen in deze sector. Experts en bedrijven uit de hele wereld komen samen in Hyderabad om kennis te delen over de nieuwste toepassingen voor onder meer voedertechnologie, diergezondheid en productiemethoden. Nederlandse deelnemers aan deze vakbeurs haalden in vorige editie diverse orders binnen.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Er is grote behoefte aan Nederlandse kennis en technologie, onder meer op de volgende gebieden:

  • Verhoging productiviteit
  • Ontbreken van goede opslag- en koeltransportfaciliteiten
  • Levering van kwaliteitsvoeder
  • Kwaliteitsstandaarden voor bedrijfsbeheer pluimveebedrijven
  • Gebrek aan verwerkingsfaciliteiten

Meer informatie

Heeft u belangstelling voor Poultry India 2017 en/of Knowledge Day of vragen over de pluimveesector in India? Neem dan contact op met de medewerkers van het Netherlands Business Support Office (NBSO). Zij kunnen voor u op zoek gaan naar zakenpartners en marktinformatie.

NBSO Hyderabad
T +91 40 4203 0788
E ram@nbsohyd.org.in

Pluimveesector India

Inkomsten uit pluimvee en veestapel spelen een grote rol in de nationale economie en in de sociaaleconomische ontwikkeling van het land. Na China en de Verenigde Staten is India de grootste eierproducent in de wereld. De pluimveesector heeft een waarde van € 14.500 miljoen en is de sterkst georganiseerde veeteeltsector in India. De vraag naar verwerkt kippenvlees groeit jaarlijks met 15 tot 20%.

Meer over de Indiase pluimveesector leest u in het sectorrapport Poultry Sector in India – 2017 (pdf).

Netherlands Business Support Office

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO’s. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.