Ondernemerstafel om te groeien

Waarom zelf het wiel uitvinden als je kennis van andere ondernemers in kunt zetten voor de groei van jouw bedrijf? Dat is de achterliggende gedachte van de ondernemerstafel. Deze bestaat uit vijf bijeenkomsten met vier collega-ondernemers. Na kennismaking is ieder één keer de gastheer of gastvrouw, waarbij diens groeivragen centraal staan.

In het kleine gezelschap daag je elkaar uit en prikkel je elkaar, zodat je gaat groeien met jouw bedrijf. Dat werkt, want wie begrijpt jou beter dan een collega in dezelfde positie? Je krijgt tijdens vijf bijeenkomsten de kans om je eigen kansen en hindernissen te bespreken, maar adviseert ook de anderen.

De ervaring heeft geleerd dat de sterke focus van de deelnemers en de ongedwongen sfeer voor resultaten zorgt. Je krijgt frisse ideeën en helpt elkaar bij het doorhakken van knopen. En je bouwt aan een nieuw zakennetwerk.

Uiteraard vinden deze sessies plaats wanneer jij dat wilt, doorgaans aan het eind van de middag met een eenvoudige broodmaaltijd. Want wij weten: het werk gaat gewoon door!

Voor alle onderdelen van de ondernemerstafel, geldt dat wij dankzij financiële steun van onze voornaamste partner, provincie Drenthe werk kunnen maken van jouw vernieuwingen. Jouw investering is hierdoor gering.

Kortom: redenen genoeg om contact op te nemen voor meer informatie of meteen het aanmeldformulier in te vullen.

[contact-form-7 id=”2279″ title=”Ondernemerstafel”]