Online dag voor startende ondernemers

28/10/2020

Ben jij startende ondernemer of wil je graag ondernemen en kun je wel een duwtje in de rug gebruiken? Ik Ben Drents Ondernemer en Growing Emmen organiseren op woensdag 11 november een Online dag voor startende ondernemers!

Als starter loop je vaak met veel vragen rond: Hoe krijg ik meer klanten? Welke kanalen kan ik inzetten om mijn bedrijf een kickstart te geven? Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn financiën op orde heb? En hoe zit het met de verzekeringen?

Tijdens de Online dag voor startende ondernemers zitten zeven specialisten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Iedere specialist geeft in 10 minuten zijn of haar belangrijkste tips & tricks voor een succesvolle start.

Welke onderwerpen kun je verwachten?

  • Word beter in verkopen  – Martin Vos van Fox Support
  • Zin en onzin van verzekeren – Tonnie Visker van Kral Westen
  • Voorkom juridische fouten – Malou Akkerman van Akkerman Juridisch Advies
  • Financiële zaken op orde – Werner Velthuis van Poen Pino
  • Ben je Linked in of Linked out? – Guy Strijbosch, business coach
  • Ondernemen vanuit jouw kracht – Johan van Tiel, no-nonsens coach
  • Aan de slag met jouw merk – Monique Koburg van The Creative Rebels

Stel jouw vragen

Tijdens het evenement en tussen de presentaties door kun je via chat vragen stellen. Wethouder Guido Rink van de gemeente Emmen zorgt ervoor dat jouw vragen beantwoord worden.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. De online startersdag is op woensdag 11 november van 10.00 uur tot 12.00 uur. Er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen en vol = vol. Dus wees er snel bij!

Steven Hager

Vragen?

Kun je niet wachten tot de online startersdag en heb je nu al dringende vragen? Neem dan contact op met onze adviseur Steven Hager via steven@ikbendrentsondernemer.nl.