ONLINE MASTERCLASS ‘ONDERNEMEN IN TIJD VAN CRISIS’

12/06/2020

Op dinsdag 16 juni van 15:30 tot 17:00 uur organiseert Kennispoort Drenthe een online masterclass over ‘ondernemen in tijd van crisis’. Tijdens de masterclass zullen 4 sprekers uit verschillende branches hun ervaringen delen en inspirerende tips geven over oplossingen die zij hebben gevonden en toepassen binnen hun bedrijf. Daarnaast wordt er een korte inspiratiesessie gegeven en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Sprekers

De eerste ondernemer met een ervaringsverhaal die geintroduceert wordt tijdens het event is Niels ten Cate, eigenaar van Hotel ten Cate. Als rasechte horeca-ondernemer deelt hij zijn ervaringen en oplossingen tijdens de periode dat zijn restaurant gesloten moest zijn. Rudith Backers van het evenementenbureau WAUW-effect vertelt hoe zij een plan van aanpak heeft gemaakt voor de komende maanden. Retailer Niels Homans van het online bedrijf PartyChimp zag zijn omzet cijfers dalen sinds het begin van de crisis. Hij legt uit hoe hij deze periode doorkomt met zijn bedrijf. Als afsluiter zal ondernemer Bakschik Martirosian van BMTec vertellen over hoe hij zijn omzet juist zag pieken en extra zeilen bij moest zetten.

Naast de ervaringsverhalen van ondernemers zal docent Ondernemerschap van NHL Stenden Hogeschool Hans Schulski de deelnemers inspireren met een verhaal over retail-innovaties en creatief ondernemen.

• Niels ten Cate
• Rudith Backers
• Niels Homans
• Bakschik Martirosian
• Hans Schulski

Deelnemen

Voor deze masterclass hoeft u zich niet aan te melden! De masterclass bijwonen kan door te klikken op de onderstaande link. Meedoen is kosteloos.

Klik hier