Online sparren met ervaren ondernemers

12/04/2021

Heb jij een ontzettend goed idee waarover je wilt sparren met ervaren ondernemers?

Geef je op voor onze online inspiratiesessie op 11 mei 2021

Aanmelden

Ben je student en loop je rond met een supergoed idee? Alfa College, TechHub Assen, Drenthe College, NHL Stenden en Ik Ben Drents Ondernemer bieden jou de kans om jouw idee te delen met verschillende ervaren ondernemers. Tijdens een aantal online speeddates kun je met hen kennis, kunde en expertise uitwisselen. Centraal staat de vraag wat deze ondernemers kunnen doen om jóu verder te helpen.

Na afloop van de sessie krijg je daarnaast de mogelijkheid om een afspraak te maken met een adviseur van IBDO Start. Een mooie extra mogelijkheid voor een duwtje in de rug!

Meer informatie

Het programma

14:30 uur Ontvangst in Zoom

14:35 uur Start programma met Jan Henk Bouman

15:15 uur Start uitleg Ondernemersspeeddates

15:20 uur Start ronde 1

15:40 uur Start ronde 2

16:00 uur Start ronde 3

16:20 uur Afsluiting

Ondernemers

Mike van Holsteijn – Healthcoin

Expertise

Technologie, apps, gedragsverandering, gamification, gezondheid, producten of diensten van idee naar werkend concept en businesscase brengen

Wat kan ik voor jou doen om jou te laten groeien?

Ik 20 jaar ondernemerschap was een rode draad het ontwikkelen van producten die een oplossing zijn voor een bepaald probleem. Ik kan je laten delen wat mijn lessons learned zijn zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken. En je wellicht inspireren om je idee van een andere kant te bekijken.

Kai Engelmann – Baaz&Co

Expertise

(Personal) branding, marketing en natuurlijk ervaring als ondernemer.

Wat kan ik voor jou doen om je te laten groeien?

Ik kan met je meedenken hoe jij jezelf of/en je bedrijf/product/merk op een verassende manier kunt neerzetten zodat je opvalt. Ik kan je helpen om out of the box te denken en kritisch te kijken naar de positionering van je merk.

Thomas Nauw – CFX Squad

Expertise

Regie, Montage en Camerawerk, Ondernemerschap, Leiderschap, Management 

Wat kan ik voor jou doen om je te laten groeien?

Je helpen de stap te durven zetten om in het diepe te springen. Uitleggen waarom alles voelt als een risico, maar juist je daardoor voelt dat je leeft. 

Alexander IJbema – Pienter Online

Expertise

Online marketing: Zoekmachine marketing/vindbaarheid, E-mailmarketing/marketing automation, B2B leadgeneratie, E-commerce

Wat kan ik voor jou doen om je te laten groeien?

Ik kan je helpen met groei door middel van een online marketingstrategie. Na het event ben ik bereid om je nog wat verder op weg te helpen met online marketing.

Aanmelden

Ben jij klaar voor de volgende stap? Meld je snel aan via onderstaand formulier.