Oving Projectinrichting creëert de werkplek die bij jou past

16/08/2018

Tijdens onze rondleiding door De Bonte Wever werden we geraakt door de prachtige inrichting, tot in de puntjes verzorgd en geheel volgens een bepaald concept. Verantwoordelijk hiervoor blijkt interieurarchitect Coos Scheringa, creatief directeur van Oving Projectinrichting. Dit bedrijf, gevestigd aan de Amerikaweg 20 in Assen, tekent vaker voor grootse en opvallende interieurprojecten in het Noorden, zoals vorig jaar Thialf Heerenveen en deze zomer ArendState aan de Groningerstraat in Assen. Maar ook het Noordelijk midden- en kleinbedrijf weet Oving te vinden op de prachtige zichtlocatie aan de A28.

Commercieel directeur John Luiken (foto) vertelt dat de projectinrichter tegenwoordig vooral conceptmatig werkt bij nieuwbouw, reorganisatie of verhuizing van een bedrijf: ‘De maatschappij verandert, de technologie en de manier waarop we werken ook. Voordat we een zakelijke omgeving gaan inrichting, kijken we dan ook goed naar hoe de organisatie werkt en gaat werken, om welke digitale en fysieke activiteiten het gaat, wat de bezettingsgraad is, enzovoorts. Vervolgens zoeken we naar het juiste concept, met herkenbaarheid en variatie in alle ruimtes, waar medewerkers zich happy bij voelen. Niet alleen werkruimtes, maar ook sociale ruimtes om elkaar te ontmoeten en te inspireren. In goed overleg met iedereen. Dit resulteert voor elk bedrijf in een unieke oplossing. Een werkplek die bij jou past, en bij niemand anders. Puur maatwerk dus.’

8 9 oving 2 1

Oving -opgericht in 1972- onderscheidt zich daarbij met kennis, ervaring en passie voor het vak. De twaalf vaklieden werken verdeeld over twee bedrijven: Oving Studio (concepten) en Oving Interieur (levering van meubilair, vloeren en decoratie). Want wie gewoon een nieuwe bureaustoel wil, maar dan wel een hele goede en mooie, kan ook bij het bedrijf in Assen terecht. Genoeg inspirerende voorbeelden en trends in de ruime showroom. Alsmede in de webshop: www.oving.shop. Of kom eens langs op de inspirerende sessies voor ondernemers, die Oving samen met leveranciers organiseert. Dit najaar gaat het over duurzaamheid. John Luiken vertelt er graag meer over.

www.oving.net

8 9 oving 2

Foto’s en Tekst: Noordbizz.nl