Persoonlijk adviesgesprek om te innoveren

Loop jij tegen allerlei vragen aan bij de groei van jouw bedrijf? Neem dan eens contact op met de adviseurs van Ik Ben Drents Ondernemer. In een persoonlijk adviesgesprek beantwoorden ze al je vragen en kijken ze samen met jou naar de stappen die jij kunt nemen om je doel te bereiken. En het mooie is: dankzij financiële steun van de provincie Drenthe hoef jij niets te betalen voor het persoonlijk adviesgesprek. Dat scheelt weer een investering.

Aan de coaching zijn geen kosten verbonden. Voor alle onderdelen in het coachingsprogramma geldt dat wij dankzij financiële steun van onze voornaamste partner, provincie Drenthe, tegen een zeer aantrekkelijk tarief werk kunnen maken van jouw vernieuwingen. Jouw investering bestaat grotendeels uit tijd. Als deelnemer ben je bovendien verzekerd van geïnspireerde collega-ondernemers, ervaren ondersteuning en nieuwe inzichten. Deze combinatie leidt tot concrete vernieuwingskansen. Terwijl het netwerk dat je aan het traject overhoudt ook in de toekomst zeer waardevol zal blijken.

Workshopavonden

Ik Ben Drents Ondernemer organiseert in dit kader ook workshopavonden, waarbij ondernemers -tijdens een vernieuwingscafé- bijeen komen om elkaar op ideeën te brengen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Kortom: reden genoeg om contact op te nemen voor meer informatie of meteen het aanmeldformulier in te vullen.