Programma Ik ben Drents Ondernemer tijdens Promotiedagen Drenthe

11/04/2019

Het ondernemerschap: een groot avontuur met veel vrijheid. Geen baas die je vertelt wat je moet doen, zelf je eigen agenda indelen en werken met een flinke dosis motivatie en doorzettingsvermogen. Jij bepaalt je eigen succes!

Maar ondernemen betekent ook risico’s nemen, keihard werken en uitdagingen overwinnen. En juist voor deze Drentse doorzetters zijn wij er. Wij zijn Ik Ben Drents Ondernemer en staan voor starten, groei, innovatie, financieren en exporteren. Maak kennis met ons tijdens de PD Drenthe en bezoek onderstaande presentaties.

12.45 – 13.15 
Léon van Nisselroy: voor ondernemers met ambitie

In welke fase van ondernemerschap jij ook zit, wij willen jou als ambitieuze Drentse ondernemer een extra steuntje in de rug bieden. Kom in deze workshop kennismaken en hoor wat wij voor jou en je onderneming zouden kunnen betekenen.

Lees meer

13.15 – 13.45
SNN: Welke subsidie is interessant voor jou?

Ben jij een Drentse ondernemer en wil je weten of voor jouw idee subsidie beschikbaar is? Kom dan naar onze workshop, waarin we in gesprek gaan over de subsidiemogelijkheden. Wij geven jou advies over kansrijke subsidie regelingen voor jouw innovatieve ideeën.

Lees meer

15.30 – 16.15
NICE – Circulaire economie is meer dan recyclen!

Na een korte inleiding van Olga Korosteleva (studentmedewerker NICE) over haar activiteiten als circulaire versneller volgt een korte interactieve workshop. De centrale vraag is: Wat gaat jouw bijdrage zijn aan de transitie naar een circulaire economie in 2050? 

Lees meer

15.30 – 16.30
Giulia Thomas (Dexport) – Next Level Marketing in Duitsland

Online marketing consultant Giulia Thomas van Dexport presenteert een helder stappenplan om in Duitsland uw bedrijf op te bouwen en meer (online) verkoop te genereren. Ook de mogelijkheden van verkopen via Amazon komen aan bod. U krijgt een kijkje in de keuken bij Nederlandse bedrijven die succesvol opereren op de Duitse markt.

Lees meer

16.30 – 17.15
Wouter Toxopeus: De stip op de horizon en de weg er naar toe

Wouter Toxopeus wil met zijn bedrijf hellosmart een slim, veilig en comfortabel huis creëren dat helpt tijd en kosten te besparen. Zijn doel is de smart home te openen voor iedereen. Vanuit de Ondernemersfabriek werkt Wouter gestaag aan de opbouw van zijn bedrijf. Hij vertelt over zijn ervaringen, zijn doelen en zijn weg daar naar toe.

Lees meer