Race naar de Zuidpool

Amundsen en Scott. Twee namen die in het geheugen van de mensheid gegrift staan. Twee ontdekkingsreizigers, die de wereld in 1911 in de ban hielden van hun strijd om als eerste de Noorse danwel Britse vlag op de geografische Zuidpool te planten. Het was het laatste stukje aarde dat nog niet door de mens was betreden.
Dit stukje geschiedenis, de Race naar de Zuidpool, wordt op zeer boeiende wijze verteld door Eppo Steenhuisen, eigenaar van Askja Reizen in Arnhem en in zijn vrije tijd storyteller van ontdekkingsreizen.

Welke lessen kun jij als ondernemer leren van de eerste mens die de Zuidpool bereikt heeft? Hoe kun je dit toepassen op jouw ondernemerschap? En hoe kunnen wij, ondernemers,  met elkaar in gesprek om van elkaar te leren? Naast de kracht van het verhaal is het ook een interactieve avond waarin je met college-ondernemers in kleine groep in gesprek gaat over ideeën, plannen, strategieën en bovenal keuzes maken. Onze adviseurs  zullen dit begeleiden.

Wij nodigen alle ondernemersverenigingen van harte uit voor de Race naar de Zuidpool. Een inspirerende bijeenkomst die tot stand is gekomen in samenwerking met de Provincie Drenthe. Meer weten? Neem contact op met Floortje via:          info@ikbendrentsondernemer.nl

Race naar de Zuidpool – CCA

We blikken terug op een fantastische race naar de Zuidpool! Een expeditie naar succesvol leiderschap. Bekijk hier een korte impressie. Wil jij ondernemerschap ook een boost geven kijk dan op www.ikbendrentsondernemer.nl! CCA

Geplaatst door Ik ben Drents Ondernemer op Donderdag 15 februari 2018