REAP Conference 2020: Op virtuele handelsmissie naar het Verenigd Koninkrijk

29/09/2020

De REAP Conference is één van de meest toonaangevende internationale conferenties voor innovatie in de landbouw en wordt dit jaar volledig online georganiseerd. Om er het maximale uit te halen, organiseert Oost NL speciaal voor Nederlandse AgriTech-bedrijven tijdens het evenement op dinsdag 10 november een virtuele en gratis handelsmissie.

De REAP Conference is normaal gesproken de ideale plek om in contact te komen met AgriTech-bedrijven in het Verenigd Koninkrijk. REAP staat voor Realising Economic Agricultural Potential. Dit jaar heeft het evenement als thema ‘From micro-scape to landscape – innovating at the frontier’. Zeer interessant, gelukkig dus dat het evenement wel online doorgaat. Laat je tijdens de virtuele handelsmissie van Oost NL en het evenement inspireren door de sprekers, de nieuwste innovaties en het dynamische online programma.

Matchmaking voor ondernemers

Oost NL organiseert daarnaast een matchmaking voor ondernemers, waarin ze jou in contact brengen met geschikte gesprekspartners van AgriTech-bedrijven uit het Verenigd Koninkrijk. Deze gesprekspartners worden uitgekozen aan de hand van jouw bedrijfsprofiel dat Oost NL samen met jou gaat maken. Ook krijg je tijdens het evenement een eigen online businessstand, waar ondernemers met jou in contact kunnen komen.

Meer informatie en vragen

Deelname aan de handelsmissie is gratis. Zeg je echter binnen twee weken voorafgaand aan het evenement af? Dan wordt er 175 euro in rekening gebracht. Meer informatie over het programma is te vinden op de website van de REAP Conference. Heb je verdere vragen? Neem dan contact op met Remco Lucassen (remco.lucassen@oostnl.nl) of Martijn Drost (martijn.drost@oostnl.nl) van Oost NL.

Aanmelden

Deze handelsmissie wordt volledig digitaal aangeboden. Aanmelden kan via deze link. Na aanmelding krijg je een uitnodiging voor een intake en ontvang je verdere instructies voor het bijwonen van de missie.

Aanmelden

Deze virtuele missie wordt georganiseerd in samenwerking met de Netherlands British Chamber of Commerce (NBCC), Kennispoort Regio Zwolle, UK Trade Office en Ik Ben Drents Ondernemer.