Recreatie Expert Team

De coronacrisis brengt voor ondernemers in de (dag)recreatie en verblijfshoreca nieuwe en soms flinke uitdagingen met zich mee. Kun jij wel een klankbord gebruiken bij alles wat er nu op je afkomt? Meld je dan aan voor het Recreatie Expert Team, een initiatief van de Provincie Drenthe, RECRON, Gastvrij Drenthe en Recreatieschap Drenthe.

Wil jij samen met experts uit de sector naar jouw bedrijf kijken? Of wil je aan de slag met een nieuw bedrijfsmodel, jouw bedrijfsvoering, de financiële situatie van je bedrijf en/of het ontwikkelen van een nieuwe toekomstvisie? Denk dan vooral eens aan het Recreatie Expert Team. Dit expertteam helpt ondernemers graag met hun vragen en uitdagingen.

Nieuwe inzichten, concrete adviezen

Het team bestaat uit experts, die jou op verschillende terreinen kunnen helpen. In een sessie van een dagdeel denken de experts ieder vanuit zijn of haar eigen vakgebied mee over de dingen waar jij tegenaan loopt. Zo komen jullie samen tot nieuwe inzichten. Ook levert het je concrete adviezen op. Wat is er nodig om jou snel en effectief verder te helpen? Omdat dit natuurlijk verschilt per ondernemer, levert het Recreatie Expert Team maatwerk. Soms gaat het om een volledig traject, een andere keer is een paar uur gericht hulp van bepaalde experts voldoende.

Voor wie?

Het Recreatie Expert Team helpt Drentse mkb-ondernemers in de logiesverstrekkende horeca en de (dag)recreatie. Een belangrijke eis is dat er met het bedrijf minimaal één ondernemersinkomen te verdienen moet zijn.

Wat kost het?

Het Recreatie Expert Team kan Drentse ondernemers helpen dankzij financiële steun van de Provincie Drenthe en Recreatieschap Drenthe. Dit zorgt ervoor dat je zelf alleen maar een beperkte eigen bijdrage van maximaal duizend euro (exclusief btw) hoeft te betalen. De exacte kosten zijn afhankelijk van het traject dat je volgt.