Recreatiecongres: Gast verandert… verander mee!

23/10/2017

Gasten willen steeds meer: geïnspireerd raken, uitgedaagd worden, onthaasten, gemak, luxe, sportief bezig en samen zijn. Dit totaalplaatje bieden kan alleen door als organisatie mee te veranderen met deze behoeften. Kunnen we dit in Drenthe en Ooststellingwerf wel? Hebben wij de flexibiliteit onze organisaties aan te passen aan de nieuwe verwachtingen en verlangens van onze gasten?

Tijdens ons congres brengen wij bij u een verandering teweeg met prikkelende en inspirerende sprekers. Victor Lamme vertelt over bewustzijn, vrije wil, neuromarketing en gedragsbeïnvloeding. Astrid Crum, directeur van Marketing Drenthe, gaat in op content- en influencer marketing. Lars van Pelt, director Development NL van Center Parcs, gaat het hebben over o.a. investeringen in De Huttenheugte en Herman Konings master in de theoretische psychologie en trendwatcher, zorgt voor de nodige kennis en humor.

Ook dit jaar herhalen wij het succesvolle voorprogramma, waarbij u kunt kiezen uit presentaties over campers, evenementen, gastheerschap in het landschap of de paardenprovincie Drenthe. Aan het eind van de dag bieden wij u de mogelijkheid de (vernieuwde) Bonte Wever te bekijken.

Laat u inspireren tot verandering en maak van de gelegenheid gebruik van gedachten te wisselen met collega’s, beleidsmakers en toeristische organisaties. Kom naar ons 33e Recreatiecongres.

Programma

Voorprogramma

10.15 uur Ontvangst
10.45 uur Presentaties
a. NKC – Is Drenthe klaar voor 4 miljoen nieuwe gasten?
b. KNHS – Drenthe, de paardenprovincie van Nederland?
c. IVN – Gastheer van het (Drentse) landschap
d. Kenniscentrum Events – Samenwerken met concurrent om te verbeteren (doelgroep: evenementenorganisatoren)
11.45 uur Afsluiting voorprogramma met gedeputeerde Henk Brink

Hoofdprogramma

12.00 uur Ontvangst met lichte lunch
13.00 uur Opening met dagvoorzitter Eric van Oosterhout
13.10 uur Gastvrij Drenthe stelt zich voor
13.20 uur Victor Lamme (hoogleraar Cognitieve Neurowetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam)
14.05 uur Lars van Pelt (director Development Nederland bij Center Parcs)
14.45 uur Pauze
15.15 uur Astrid Crum (directeur Marketing Drenthe)
15.30 uur Herman Konings (beheerder van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt)
16.20 uur Slotwoord dagvoorzitter
16.30 uur Netwerkborrel
17.30 uur Einde

Kosten 
De kosten voor deelname bedragen € 47,50 (excl. btw). Voor leden van de Recreatiesociëteit is deelname gratis (www.recreatiesocieteit.nl).

Aanmelden
U kunt zich tot 23 november 2017 aanmelden op onze website: www.recreatiecongres.nl. Hier vindt u ook meer informatie over het programma.

Locatie
Provincie(huis) Drenthe Westerbrink 1 9405 BJ Assen

Parkeren
Aangezien het provinciehuis slechts over beperkte parkeerruimte beschikt, verzoeken wij u te parkeren bij De Bonte Wever (Stadsbroek 17, 9405 BK Assen). Vanaf hier wandelt u binnen enkele minuten naar de hoofdingang van het provinciehuis.