Wat is de Regiodatabank?

Hoe vind je als ondernemer precies dát bedrijf in de regio waar jij naar op zoek bent? Soms lijkt het wel een speld in een hooiberg. Dat moet anders en daarom is er de Regiodatabank om elkaar te zoeken en te vinden. Een simpele ingang voor ondernemers, maar ook voor onderwijs, onderzoekers en beleidsmakers.

Duizenden bedrijven in Drenthe en Hardenberg

In de Regiodatabank staan duizenden bedrijven in Drenthe en Hardenberg. Waarom? Omdat elkaar vinden in de buurt de lokale economie ondersteunt. Wij zijn van mening dat je beter 10 kilometer van je nieuwe klant, partner, werk of leverancier kan zitten dan 1000 kilometer. Voor het klimaat, voor het ondernemersklimaat en voor je eigen tijd.

En als je zo dichtbij zit, spreek je ook nog eens vaak dezelfde taal, letterlijk en figuurlijk! Steun daarom de regionale economie, en zoek jouw klanten, leveranciers en andere partners gewoon lekker dichtbij huis met de Regiodatabank.

Toolkit Regiodatabank

Download hier de communicatiemiddelen van Regiodatabank voor eigen gebruik.

Ook jouw bedrijf staat er al in

Hoe kan dat? Nou, de Regiodatabank bundelt de beschikbare data van onder meer overheden, Kamer van Koophandel en ondernemersverenigingen om tot een zo compleet mogelijk beeld van alle ondernemingen in de regio te komen. Claim daarom nu ook zo snel mogelijk jouw bedrijf, en vul je profiel aan zodat je vindbaar wordt voor jouw partners en doelgroepen!