Road to Africa

31/03/2017

Als ondernemer heeft u te maken met een letterlijk veranderende wereld. Door recente ontwikkelingen als de Brexit en veranderingen in Amerika ontstaan er kansen maar ook onzekerheden. En dat zorgt ervoor dat veel bedrijven zich aan het oriënteren zijn op geheel nieuwe markten. Want wat zijn de mogelijkheden die die nieuwe markten te bieden hebben? Heeft u al eens aan Afrika gedacht?

Afrika is misschien niet het eerste continent waaraan u denkt als afzetmarkt. Maar Afrika is een continent dat zich mag rekenen tot een van de opkomende markten. Afrika in het algemeen, én een aantal landen in het bijzonder, bieden kansen voor ondernemers zoals u.
Om u met de mogelijkheden van de Afrikaanse markten kennis te laten maken, organiseert de Kamer van Koophandel in samenwerking met de BIZ, Brainport Development, NABC en Sanec op 13 april a.s. de bijeenkomst Road2Africa. Mis dit event in het Event Center te Hilvarenbeek niet.

Road2Africa
Donderdag 13 april 2017
Tijd: 14.30 uur – 19.30 uur
Locatie: Event Center Beekse Bergen, Beekse Bergen 1 5081 NJ Hilvarenbeek
Deelname bedraagt € 50,00
Wilt u meer informatie of u direct aanmelden?

Tijdens Road2Africa wordt aandacht besteed aan de (export)kansen voor midden- en kleinbedrijven in Afrika. En ook aan het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en de financiële aspecten bij het exporteren naar c.q. investeren in Afrika. Vervolgens wordt, door middel van rondetafelgesprekken, een focus gelegd op de landen Kenia, Nigeria, Rwanda en Zuid-Afrika. Aan iedere tafel bevinden zich landendeskundigen en ondernemers met kennis over het zakendoen in de desbetreffende landen. Op het netwerkplein kunt u ten slotte één op één sparren met deskundigen van diverse op Afrika georiënteerde organisaties.

Wellicht ook interessant: NABC organiseert op 30 maart a.s. in Rotterdam het Africa Insights Forum. Kijk hier voor meer informatie.