Samen Slim Groen

Aanmelden nieuwsbrief

Samen, Slim & Groen

‘Samen voor een sterke, slimme en groene economie’ is het motto waarmee wij richting geven aan ons economische beleid. We investeren in een innovatieve en duurzame economie én samenleving. Wij stimuleren innovaties die bijdragen aan het oplossen van grote maatschappelijke uitdagingen en bouwen mee aan een nieuwe, slimme en groene economie.

We stimuleren en faciliteren Drentse ondernemers die een bijdrage willen leveren aan maatschappelijke uitdagingen en transities. Ook creëren en vergroten we bewustzijn bij ondernemers over de impact van deze transities. Maatschappelijke uitdagingen bieden kansen voor ondernemers op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Innoveren doen we samen met ondernemers, inwoners en maatschappelijke partners. Daarbij laten we ons niet begrenzen door systemen. Ook bestuurlijke grenzen overbruggen we door samen te werken met overheid en regio’s. Zo zijn we van meerwaarde voor de maatschappij en versterken we de economie. We zetten ons in voor een toekomstbestendig Drenthe met een robuuste economie.