Samenwerking Ondernemend Hoogeveen en Ik Ben Drents Ondernemer

30/03/2022

Waar we eerder al de samenwerking met Ondernemend Emmen en Ondernemend Assen aankondigden, hebben we nu wederom goed nieuws. Ook Ondernemend Hoogeveen maakt samenwerkingsafspraken met Ik Ben Drents Ondernemer. 

Met de samenwerking willen we meer waarde creëren voor ondernemers in de regio. Dat doen we onder meer door het aanbieden van onze kennis en informatie op terreinen als groeien, innoveren, starten, exporteren en financieren en door het gezamenlijk organiseren van inhoudelijke expertsessies en masterclasses voor de leden van Ondernemend Hoogeveen.   

Ondernemend Hoogeveen

Ondernemend Hoogeveen is dé ondernemersvereniging voor ondernemers in de gemeente Hoogeveen. De ondernemersvereniging zorgt dat ondernemers elkaar ontmoeten, komt op voor hun belangen in de (plaatselijke) politiek en ondersteunt hen met raad en daad. Daarnaast organiseert Ondernemend Hoogeveen regelmatig bijeenkomsten voor geïnteresseerden.

Ik Ben Drents Ondernemer

Het team van Ik Ben Drents Ondernemer adviseert en begeleidt ondernemers met groei- en innovatievraagstukken. Wij helpen ambitieuze ondernemers een stapje verder. Bijvoorbeeld bij het vinden van financiering, het aanscherpen van een businessplan of het wegwijs maken in het regionale netwerk. Ik Ben Drents Ondernemer is een initiatief van de provincie Drenthe, de Drentse gemeenten plus Hardenberg en NHL Stenden, Alfa College, Drenthe College, de Hanzehogeschool en VNO-NCW MKB Noord. Met Ik Ben Drents Ondernemer dragen deze partijen bij aan groei en innovatiekracht in het Drentse mkb. Door samen te werken met lokale partijen zoals Ondernemend Hoogeveen ontmoeten we meer ondernemers die we graag vertellen over de mogelijkheden binnen ons programma. 

Ook samenwerken? 

Ook geïnteresseerd in samenwerken met Ik Ben Drents Ondernemer? Neem dan contact op met Roos de Bruijn via roos@ikbendrentsondernemer.nl. Zij verkent graag de mogelijkheden met je.