Smart Business Tour ‘High Tech & 3D metal printing’ groot succes

02/12/2015

Afgelopen vrijdag 27 november jl. vertrokken we met een groep Drentse ondernemers vanuit Hoogeveen voor een High Tech & 3D metal printing tour door het land. De eerste stop was bij de High Tech Campus in Eindhoven, waar de ondernemers naar het bevlogen verhaal van business development directeur Cees Admiraal luisterden.

Na een korte lunch ging de tour verder en stond een bezoek aan Fontys Hogeschool op het programma, waar Sjef van Gastel vertelde over voor- en nadelen van 3D printen en de kansen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen.

De volgende stop was bij Addlab in de oude Philipps fabriek, waar business developer Remco Pennings een presentatie gaf over een groep bedrijven die in 3D printing heeft geïnvesteerd en waar we tevens de door hen ontwikkelde, gloednieuwe printer konden bewonderen.

Het drukke programma werd afgesloten met een diner in Apeldoorn, waar door de verschillende deelnemers meteen werd afgesproken dat deze tour een vervolg zal krijgen. Houd onze agenda in de gaten voor een eventuele volgende High Tech tour.