Smart Industry Assessment

24/11/2020

Hoe zit het met digitalisering en Smart Industry in jouw bedrijf? De Smart Industry Hub Noord is er voor álle noordelijke bedrijven in de proces- en maakindustrie. Dus voor grote én voor kleine bedrijven, voor koplopers en voor bedrijven die nog moeten beginnen. Wil je inzicht in waar jouw bedrijf staat? Meld je dan aan voor het gratis Smart Industry Assessment Noord-Nederland.

De Smart Industry Hub Noord ondersteunt bedrijven op het gebied van digitalisering en Smart Industry. Dat doet het aan de hand van een speciaal programma dat is opgezet als een menu. Ondernemers kunnen zelf kiezen of ze het hele programma willen doorlopen, of alleen bepaalde onderdelen. Denk hierbij aan voorlichtingen, masterclasses, het uitstippelen van een stappen- en investeringsplan en een assessment. Deelname aan de meeste activiteiten is gratis.

Assessment

Dat geldt ook voor het assessment, speciaal voor ondernemers en managers in de maakindustrie. Tijdens het assessment ga je onder begeleiding van consultants aan de slag met jouw bedrijf en krijg je inzicht in waar je staat ten aanzien van vele bedrijfscompetenties. Er worden onderwerpen behandeld als het business model, slimme producten, cybersecurity, productietechnologie en duurzaamheid. Bovendien wordt in kaart gebracht hoe jullie ambities van morgen eruitzien. Deelname aan het assessment is gratis, maar vraagt van een ondernemer wel een investering in tijd (circa 5 uur).

Aanmelden voor Assessment

Andre Harmens

Vragen?

Vragen over de Smart Industry Noord-Nederland en het assessment? Of over digitalisering en Smart Industry? Neem dan contact op met onze adviseur André Harmens via harmens@nom.nl.