SpeakUP! s terug!! Inspirerende ondernemers pakken het (online) podium!

25/04/2020

Op het puntje van je stoel luisteren naar ondernemers tijdens: SpeakUp!📢
Op 28 mei vindt (online) de 4e editie van het succesvolle SpeakUP! plaats! 
De OndernemersFabriek Drenthe (Ik ben Drents Ondernemer) zet, met het concept á la collegetour, gedreven ondernemers uit Drenthe in de spotlights. Met de kans om al je vragen te stellen aan ondernemers!

Niet alleen luister je naar verhalen die je kunnen inspireren, er is muziek om naar te luisteren, je maakt kennis met de andere mensen in de ‘zaal’ én er is een optie om een borrelbox te bestellen. (Daarover hieronder meer). Kortom: inspirerende verhalen, muziek en een enthousiast netwerk en dat alles online!

Programma
19:15 Ontvangst online met muziek
19:30 Opening SpeakUP!
19:35 SpeakUP! story Maarten Overeem
20:00 Pauze met muziek en mogelijkheid online ontmoetingen
20:10 SpeakUP! story Lorenz Striethouldt
20:35 Afsluiting SpeakUP! en mogelijkheid online ontmoetingen

Waar kun je aanmelden
Meld je via de knop hieronder snel aan, er zijn namelijk een beperkt aantal digitale plekken! In de week voor het event wordt er een ‘toegangskaart’ thuis bezorgd met daarop alle instructies. Zo krijg je toch nog een beetje het gevoel van een reallife event.

IK BEN ER BIJ

De sprekers
Maarten Overeem (Cleverdesk, Idee101) en Lorenz Striethouldt (Striethouldt Catering, Handenwassen.nl) delen hun kijk op ondernemen in tijden van Corona. Want tijdens SpeakUP! zijn juist de verhalen over de persoon achter het bedrijf belangrijk. Wat drijft ze? Hoe zag de aanloop tot een succesvol bedrijf eruit en hoe dealen ze met de crisis? Is de toekomst nog hetzelfde als dat ze een half jaar geleden dachten?

Maarten Overeem (Cleverdesk/Idee101)
Maarten Overeem ziet kansen. Altijd. Óók in tijden van Corona. ‘Warning:Tornado inside’ leest zijn Linkedin profiel. Maarten vertelt over Cleverdesk, de app die ze speciaal ombouwden en inrichtten voor het AZNN (Acute Zorgnetwerk Noord Nederland). Het AZNN coördineert alle persoonlijke beschermingsmiddelen naar huisartsen, zorginstellingen en ziekenhuizen om de strijd tegen Corona aan te gaan. Maarten deelt zijn energieke en positieve kijk op ondernemen én het leven tijdens SpeakUP!

Lorenz Striethouldt ( Striethouldt Catering/ Handenwassen.nl)
Omdenken in tijden van Corona. Dat deed Lorenz Striethouldt van Striethouldt Catering. Begin 2020 kochten ze een loods erbij, het ging immers goed met de evenementen business! Toen kwam maart. En na een week van verbazing de vraag:  “wat nu?” Ze kwamen tot de conclusie dat ze out of the box moesten denken. Tijdens het schoonmaken van zijn buitenterrein, daar had hij nu mooi de tijd voor, zag Lorenz zijn vieze handen en dacht; één ding wat iedereen moet blijven doen is “handen wassen” zo kwam hij tot het idee van een mobiele wasbak. In rap tempo van slechts anderhalve week ontstond het bedrijf Handenwassen.nl! Lorenz neemt je tijdens SpeakUP! mee in zijn verhaal.

Je hoort het allemaal op 28 mei tijdens de 1ste online editie van SpeakUP! 

Borrelbox van de Drommedaar 
Nu we na afloop niet samen in het echt kunnen borrelen, bieden we je een leuke optie aan: Borrelen op afstand!

De Drommedaar uit Emmen heeft speciaal voor de gasten van SpeakUp! een borrelbox optie met heerlijke wijn en charcuterie. Je kunt kiezen uit de borrelbox ROOD, WIT of ROSÉ. Deze kost €35 en €5 bezorgkosten voor mensen buiten de gemeente Emmen. Bezorging binnen de gemeente Emmen is gratis. 

Bestel de borrelbox en je krijgt hem keurig aan huis afgeleverd op de dag van het evenement. Bestellen kan via deze link. Vermeld bij bestelling de code #SpeakUP