Spoeddigitalisering

In deze tijd wordt het des te meer duidelijk hoe belangrijk digitalisering is. Daarom organiseert Ik Ben Drents Ondernemer verschillende activiteiten in het kader van spoeddigitalisering. Wil jij stappen zetten in de digitalisering van jouw bedrijf? Neem dan hieronder snel een kijkje in de activiteiten en hulp die wij (gratis) aanbieden:

Webinars digitalisering (terugkijken)

Komende maanden organiseren wij verschillende webinars op het gebied van digitalisering. Hieronder vind je de opnames van de webinars die op de planning staan en/of hebben plaatsgevonden.


Terugkijken webinars

Op dinsdag 26 mei organiseerden wij een Webinar over digitalisering. Bekijk hieronder het Webinar terug.


Digitale vrijwilligers

Om Drentse bedrijven een handje op weg te helpen bij digitalisering hebben wij een vrijwilligerspool van studenten ingericht. Hieronder is informatie voor zowel vrijwilligers als de bedrijven over deze pool te vinden.

Vrijwilligers

NĂș bedrijven in nood helpen met jouw digitale vaardigheden? Meld je aan als digitaal vrijwilliger! Vanuit Ik ben Drents Ondernemer zoeken we studenten die bedrijven in deze tijd willen ondersteunen met digitale vraagstukken. Denk aan: Welk webinar programma is het handigst voor mij? Of, hoe regel ik het opzetten van een website? Je hoeft geen professional te zijn op dit gebied, waar je precies bij gaat helpen wordt afgestemd op jouw vaardigheden. Bij je aanmelding kun je aangeven waarmee je kunt helpen en wij matchen je dan in overleg met jou. 

Aanmelden als vrijwilliger

Bedrijven

Kun jij hulp gebruiken met digitalisering in deze tijd? Het team van digitaal vrijwilligers van Ik ben Drents Ondernemer (IBDO) staat voor je klaar om je (gratis) te helpen. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen met het uitzoeken van welk webinar voor jouw bedrijf het handigst is of kunnen je helpen met het opzetten van een website. Wil jij met jouw bedrijf meedoen aan dit spoeddigitaliseringstraject? Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor dit traject. Vergeet niet om bij je aanmelding door te geven waarmee jij graag door de studenten geholpen wil worden.

Aanmelden als bedrijf


Heb jij vragen over de activiteiten van Ik Ben Drents Ondernemer op het gebied van spoed-digitalisering? Neem dan contact op met Marlies Hiemstra via marlies@ikbendrentsondernemer.nl.

Marlies Hiemstra is adviseur spoed-digitalisering bij Ik Ben Drents Ondernemer en werkt daarnaast als adviseur binnen de digitale werkplaats in Amsterdam en Flevoland.

Contact opnemen