Starten met ondernemen

Aanmelden nieuwsbrief

Starten met ondernemen

Het ondernemerschap: een groot avontuur met veel vrijheid. Geen baas die je vertelt wat je moet doen, zelf je eigen agenda indelen en werken met een flinke dosis motivatie en doorzettingsvermogen. Jij bepaalt je eigen succes! Maar als je net begint met het ondernemerschap betekent het ook risico’s nemen, keihard werken en uitdagingen overwinnen. En juist voor deze Drentse doorzetters zijn wij er.

IBDO Start

Wij zijn Ik Ben Drents Ondernemer en bieden je handige tools zodat jij een vliegende start kunt maken met je onderneming. Of je nu een ambitieuze jonge starter bent, een ervaren ZZP-er die wil doorgroeien, vanuit je eigen pand werkt of je zolderkamer; Op welke manier je ook wilt starten of doorgroeien, bij IBDO Start ben je op de juiste plek! Je profiteert van de inspiratie en kennis van een groot netwerk en de andere ondernemers, workshops, kennissessies en coaching. Kortom; je krijgt alle kansen om tempo te maken met je onderneming.

IBDO Start kan jou als ondernemer verder helpen. Dit hebben we ook gedaan bij Roy Stevens en Kay Engelmann. Lees hieronder hoe deze ondernemers verder zijn gegroeid met behulp van ons coachingsprogramma.

Neem contact op met een adviseur

Deze ondernemers gingen je voor

Voor starters en groeiers!

IBDO Start is een community en programma om jonge bedrijven met groeiambitie verder te helpen. Je bent hier in contact met andere ambitieuze ondernemers, je profiteert van een groot netwerk, je krijgt alle kansen om tempo te maken met je onderneming. Wij denken met je mee over je strategie, hoe die ene investeerder te vinden, wat te doen met die eerste medewerkers. Maar ook met minder tastbare dingen als timemanagement en de eeuwige uitdaging voor elke ondernemer: focus! De eerste jaren van een starter zijn bepalend voor het succes, een duw in de goede richting is dan heel waardevol! Bekijk hieronder ons aanbod en klik op de links hieronder of op de foto om contact op te nemen met onze startersadviseur Eelco Bakker.

Contact opnemen Eelco

Eelco Bakker