<

Annely Tempel

Mijn naam is Annely Tempel, 30 jaar en ik kom uit Hoogeveen. Ik sta aan het begin van een nieuw bedrijf. Een bedrijf waarin ik toegewijde mensen help bij het creëren van een krachtiger leven. Ik werk op een ongecompliceerde manier en bied kennis en tools op voedings- en trainingsgebied.

Het lichaam werkt niet altijd op een manier die wij willen. De vele triggers in onze maatschappij, het leven van alledag, maakt dat je niet altijd de persoon kunt zijn die je wilt zijn. Bewegingsbeperkingen, pijnklachten of simpelweg geen ruimte in de agenda maakt dat keuzes gericht op gezondheid en beweging soms achterblijven.

 Ik wil mijn klanten laten zien dat bewust bezig zijn met bewegen je heel veel kan geven. Niet alleen fysiek, maar ook vanbinnen. Er zit zoveel achter sport. Het geeft een houvast, een manier om balans te houden en de juiste krachtige keuzes te maken. Het geeft voldoening, voldoening omdat je ergens je best voor doet, omdat je soms moet afzien maar altijd het einde haalt. De mogelijkheid om de persoon te creëren die jij wilt zijn, van buiten (lijf) en vanbinnen (hoofd en hart).

De ondernemersfabriek is voor mij een manier om te leren hoe ik mijn bedrijf op een unieke manier neer kan zetten. Ik wil een krachtig bedrijf ontwikkelen, waarin ik kan laten zien wie ik ben en waarom ik uniek ben in wat ik doe. Het creëren van een merk, het uitvoeren van het concept waar ik in mijn hoofd al jaren mee bezig ben. Dit is voor mij de manier om een stap vooruit te zetten, omgeven door mensen met dezelfde drive zodat ik mezelf en mijn bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op