Home Starten met ondernemen Annemieke Deiman
<

Annemieke Deiman

Sleep Wellness Consultancy schudt mensen wakker! En creëert bewustzijn omtrent het belang van het prioriteren van slaap. Door betere uren slaap ervaren mensen een hogere kwaliteit van leven en worden ziekten voorkomen. Sleep Wellness Consultancy wil door middel van trainingen en coaching over het onderwerp slaap bijdragen aan een positieve beweging in de maatschappij.

Mijn naam is Annemieke Deiman, psycholoog, trainer & coach, gespecialiseerd in de wondere wereld van de slaap. Na het behalen van mijn diploma psychologie (Rijksuniversiteit Groningen, 2006) heb ik mij verder gespecialiseerd in orthomoleculaire voedingsleer en behavioural sleep medicine. Na vijf jaar in de arbo-wereld gewerkt te hebben als consultant vitaliteit ben ik voor mijzelf begonnen als slaapexpert, eerst op Curacao in 2015 en sinds 2018 in Nederland.

Mijn passie is om de wereld beter te laten slapen en met praktische handvatten, een dosis enthousiasme en een luisterend oor help ik mensen op weg naar een gezondere leefstijl en uitgeruster leven. Veelal door middel van de workshop Slaap je Fit! binnen bedrijven, maar ook door individuele (online) coaching. Zelf weet ik wat het is om slaapproblemen te ervaren, maar gelukkig slaap ik weer als een roosje. En als het een nachtje wat minder is, weet ik tenminste precies waaraan het ligt.

Annemieke en De Fabriek
Bij de Ondernemersfabriek verwacht ik een steun in de rug als ondernemer. Ik ben tevreden met wat ik tot nu toe heb bereikt, maar weet dat er veel meer uit het ondernemerschap te halen valt in deze slaap ‘niche’, want iedereen heeft een gezonde slaap nodig! Door het netwerk van ondernemers van de Ondernemersfabriek en de coaching die met het groeiprogramma gepaard gaat, hoop ik meer richting en focus te kunnen geven aan mijn bedrijf met als doel meer klanten en mensen die ik kan inspireren tot een gezondere slaapkwaliteit

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op