Home Starten met ondernemen Arnoud Kuipers
<

Arnoud Kuipers

Op zoek naar een effectieve manier om bestaande klanten te behouden en uit te bouwen? Dat is waar Arnoud Kuipers van 123aftersales zich dagelijks mee bezighoudt. Arnoud wordt gezien als dé expert op het gebied van aftersales en reviewmarketing.

Welke acties onderneem jij nadat de klant bij je gekocht heeft? Weet je zeker dat de klant 100% tevreden is? Wil je besparen op traditionele advertentiekosten en wil je dat jouw klant reclame voor je gaat maken? Dat is waar Arnoud je bij gaat helpen.

1. MONITOREN KLANTEVREDENHEID
Ik geloof in de kracht van persoonlijk contact. Ik werk daarom vanuit persoonlijk contact met de klant. Ik neem telefonisch contact op met jouw klant en haal middels een prettig gesprek feedback op over jouw product of dienstverlening. Op deze wijze krijgen je pas écht nuttige feedback. Waardoor jij je bedrijf kan verbeteren.

2. VERHOGEN ONLINE RECENSIES
Ruim 70% van de consumenten gaat online op onderzoek voordat hij/zij een product of dienst afneemt. Online recensies zijn hierbij erg belangrijk. Laat jouw klanten reclame voor je maken. Want de beste reclame is een tevreden klant. Ik help om jouw online recensies op te hogen waardoor jij weer meer nieuwe klanten krijgt. Dit heet reviewmarketing.

3. BLIJF TOP-OF-MIND
Wanneer een klant iets bij je gekocht heeft is het aan te raden om contact met de klant te houden. Op welke manier dat voor jouw klanten het beste werkt gaan we samen onderzoeken. Wij kunnen dit proces geheel of gedeeltelijk voor je uit handen nemen. Denk bij voorbeeld aan het verzenden van een nieuwsbrief of fysieke mailing.

Waarom ik voor Ondernemersfabriek Drenthe gekozen heb.
Ik ben erg ambitieus en wil met 123aftersales een goede organisatie neerzetten met meerdere medewerkers. Hierbij kan ik de hulp van Ondernemersfabriek Drenthe goed gebruiken. Door hun netwerk en expertises denk ik sneller mijn doelen te kunnen verwezenlijken.

Kennismaken? Een afspraak is zo gemaakt!
info@arnoudkuipers.nl | 0592- 201 323

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op