Home Starten met ondernemen Arthur Enklaar
<

Arthur Enklaar

Businessapplicaties ontwikkelen met de snelheid van de businessbehoefte is iets dat Arthur met z’n bedrijf Zero Coding Power bewerkstelligt.
Hij gebruikt hiervoor een no-code platform WEM waarmee, zonder te programmeren, razend snel (tot 10 x sneller dan traditioneel ontwikkelen) web applicaties of mobiele Apps ontwikkeld kunnen worden. Zero Coding Power is onderdeel van de De Happiness Manager waarin Arthur z’n passie, het helpen van mensen, combineert met no-code development. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden in korte tijd opgeleid in het no-code platform WEM, met als doel  snel een passende en duurzame arbeidsplaats te vinden. No-code development is volgens Gartner een “disruptive technology” die de komende jaren door de snelheid waarmee applicaties ontwikkeld kunnen worden ontzettend snel zal groeien. Zero Coding Power zoekt bedrijven die snel een business idee willen omzetten naar een web applicatie of app. De Happiness Manager is op zoek naar geschikte kandidaten die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. MBO+ niveau en affiniteit met PC’s is een pré.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op