Home Starten met ondernemen Bakschik Martirosian
< Bakschik Martirosian

Bakschik Martirosian

BMTEC, opgericht in 2013, is een jong en dynamisch bedrijf met focus en passie voor techniek. Bij ons kunt u terecht voor bestaande en / of nieuwe productontwikkeling en -vervaardiging. Daarnaast is BMTEC gespecialiseerd in lasersnijden, lasergraveren en lasermarkeren.

Oprichter Bakschik Martirosian, 24 jaar oud. (derdejaars student werktuigbouwkunde aan Stenden Hogeschool Emmen.) heeft een een grote passie voor techniek, met name voor productieprocessen en -systemen. Deze passie is ontstaan tijdens een stage bij SCA Hygiene Products en Variass voor zijn opleiding aan de mts.

‘Met veel zelfvertrouwen ben ik begonnen met ondernemen omdat ik graag iets wil creëren wat uit mijn eigen handen komt. Ik wil techniek in producten en processen kunnen toepassen om vervolgens projectmatig naar een nieuw product te werken. Daar ligt mijn passie!’- Bakschik

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op