Home Starten met ondernemen Christiaan Voois
<

Christiaan Voois

Voois is gericht op loopbaan- en levensloopbegeleiding voor mensen met autisme, AD(H)D en aanverwante stoornissen. Wij denken buiten ‘de hokjes’ en willen afrekenen met het stigma dat de maatschappij legt op mensen met dergelijke aandoeningen.

Feit is dat mensen met bijvoorbeeld een ASS (Autisme Spectrum Stoornis) in het dagelijks leven vroeg of laat tegen problemen aan kunnen lopen die belemmerend werken op hun functioneren en/of leefplezier. Dit kan zijn op het werk, thuis, in je relatie, gedurende je vrije tijd, noem maar op. Wij geloven dat je (beter) kunt leren omgaan met je zwakke punten en meer nadruk kunt leggen op je sterke punten, je talenten! Uiteindelijk resultaat: meer rust en plezier in je leven met de hoogst mogelijke zelfredzaamheid. Een standaard ‘behandelplan’ gaat in onze ogen niet werken omdat elk persoon uniek is. Afhankelijk van de hulpvraag, de levensfase en op welke gebieden je hulp wenst leveren wij maatwerk. Bij ons houd(en) jij of je ouders/verzorgers de regie.

Wij werken ook voor ondernemers met ASS en/of AD(H)D. Voor ondernemers en executives spelen vaak andere vraagstukken die ook op hun business betrekking hebben. Gezamenlijk met de ondernemer kijken we hoe we het beste kunnen ondersteunen om zowel op persoonlijk als zakelijk vlak het voor jou optimale resultaat te bereiken.

Deelnemen aan Ondernemersfabriek was voor mij een logische keus. Ik geloof niet in ondernemen vanaf een zolderkamertje. Ik hoop in de Ondernemersfabriek een inspirerende omgeving met andere ondernemers en dus ook andere kennis en kunde te vinden. Gezamenlijk en toch als zelfstandige werken aan je bedrijf.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op