<

Danique Pater

Als onafhankelijk reisadviseur speel ik in op de veranderende trends in de reiswereld: persoonlijke aandacht, een overzichtelijk aanbod van eersterangs accommodaties voor een goede prijs. Sinds 2017 voorzie ik in die behoeftes als zelfstandig ondernemer.

Bij het uitzoeken van de reiswensen werk ik met een uitgebreid computersysteem dat naast de Nederlandse ook de Belgische en Duitse aanbieders weergeeft. Onder de franchisevlag van YourTravel beschik ik over een waardevol netwerk en kan ik de prijs voordelig houden. Mijn aanbod kan zelfs de concurrentie met internetaanbieders aan, maar dan wél de reis die je echt graag wilt én met alle ‘extra’s’: verzekeringen, excursies, luchthavenvervoer, autohuur, toeristenvisa enz. Want die regel ik. Het enige wat je nog hoeft te doen is de koffer inpakken.

Door mijn deelname aan de Ondernemersfabriek Drenthe hoop ik mijn dienstverlening verder te kunnen ontwikkelen en mijzelf nog beter te onderscheiden.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op