Home Starten met ondernemen Elin Derks & Martijn Luub
<

Elin Derks & Martijn Luub

Je bent je werk al een tijdje zat. Je voelt dat je iets mist, dat er meer in je zit, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je zoekt op internet naar vacatures, verkent wat nieuwe opleidingen, een cursus misschien, maar na een tijdje geef je het op. Alles is te duur, te ingewikkeld of te onzeker. De baan die je al hebt, is misschien zo gek nog niet. Je zet het uit je hoofd en gaat gewoon weer aan de slag. Tot je na een paar maanden nòg minder zin hebt in je werk.

Press Start helpt je in actie te komen. In onze laagdrempelige workshops ontdek je wat je nou precies mist en wat je nog in je hebt. Middels storytelling-, gamestorming- en visualisatieopdrachten ontwerp je jouw ‘ideale toekomst’. Daarna kijken we waar je nu staat en welke stappen je naar die toekomst kunt zetten. De workshops van Press Start zijn niet alleen verhelderend, maar ook gewoon heel leuk. Door met je fantasie te werken, leer je hele nieuwe dingen over jezelf – en elkaar.

Press Start werkt ook met groepen die het probleem vóór willen zijn. We helpen bovenbouwleerlingen met hun studiekeuze en studenten met hun voorbereiding op de arbeidsmarkt. Als we onze oudere cursisten íets vaak horen zeggen, dan is het wel: “Als ik toen eens wist hoeveel keus ik had!” Die spijt zijn we graag voor.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op