<

Esther Hardon

Mijn naam is Esther Hardon, ik woon in Hoogeveen en ik ben fotograaf. Fotografie is een prachtig communicatie middel. Of het nu gaat om mooie portretten of sfeervolle productfoto’s; beelden zeggen vaak zoveel meer als tekst.

Ik heb inmiddels jarenlange ervaring in het fotograferen voor bedrijven en ondernemers en heb gewerkt voor bedrijven als Heineken Nederland, Brand bier, Amstel en Vrumona. Ik ben gespecialiseerd in merk, product en bedrijfsuitstraling, interieurfotografie, zakelijke portretten en ik doe regelmatig ‘Powershoots’ met ondernemers.

Powershoots zijn een unieke mogelijkheid om jezelf als ondernemer te laten zien. We maken samen een beeldverhaal waarin we de belangrijkste factoren uit je leven vastleggen. Wie ben je en wat wil je laten zien?

Wat ik het meest belangrijk vind in mijn werk is het contact met mensen en hun verhaal. Of het nu gaat om bedrijven, ondernemers of een gezin met een pasgeboren baby, mijn benadering is gelijk. Fotografie is een beeldverslag, een verhaal, een sfeer en ik vind het belangrijk dat het echt is wat er gebeurd in de beelden.

Ook maak ik autonoom werk, wat voor mij een bijzonder deel van mijn fotografie uitmaakt. Ik maak deze beelden net zo goed met mijn camera’s maar dan volledig vanuit mezelf. Dromerige, schilderachtige, serene beelden, soms abstract, soms juist meer beeldend maar altijd vanuit eenzelfde kern, sfeer en energie.Voor mijn label zullen mijn autonome beelden toegepast gaan worden op oa keramiek, woonaccessores en wanddecoratie. Hierin zal ook maatwerk mogelijk zijn.

Bedrijven kunnen met een licentie beelden gebruiken voor allerhande toepassingen, denk aan wandgrote prints, prints op gordijnen, tafels en balie’s, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op