<

Frank Staats

Pilot on Demand is -zoals veel ondernemingen- ontstaan vanuit een hobby. Luchtvaart en ruimtevaart zijn al van jongs af aan een grote fascinatie van mij geweest. Jaren geleden heb ik mijn eerste drone gekocht om zelf ook achter de stuurknuppel te kunnen zitten.

Drones beginnen de laatste jaren steeds meer in het nieuws te komen, eerst als gimmick voor gadgetliefhebbers, echter het bedrijfsleven begint steeds meer de commerciële waarde van deze systemen te ontdekken. Waar drones eerst alleen mooie plaatjes konden schieten worden ze nu uitgerust met infraroodcamera’s, multispectrale sensoren, radar etc. Drones zullen de komende jaren net zo gewoon worden in de lucht als vliegtuigen die je nu dagelijks ziet vliegen. Systemen worden steeds geavanceerder en intelligenter, pakketten bezorgen en zelfs personenvervoer zullen de komende jaren realiteit worden.

Om mijn bedrijf te kunnen laten groeien heb ik een solide basis en een uitgebreid netwerk nodig. De OndernemersFabriek biedt hier de perfecte groeiplek voor. Doordat we hier met een grote groep ondernemers in diverse gebieden samen zitten te werken kunnen we elkaar ondersteunen waar nodig. Je kunt hier geconcentreerd werken of klanten ontmoeten. Wekelijks bespreken we elkaars voortgang en elke 4 weken zitten we samen te ontbijten waar we dieper op bepaalde onderwerpen in gaan. 1:1 coaching, workshops en presentaties van Partners van de OndernemersFabriek helpen met persoonlijke groei.

Pilot on Demand zal zich gaan profileren als Drone Service Provider. Wij bieden samen met een netwerk van specialisten diverse diensten met Drones aan, voor elk vraagstuk zullen wij een oplossing gaan zoeken. Markten waar we momenteel actief zijn o.a. Agri, Bouw, Industrie en Vastgoed. Kijk op onze website of Facebook pagina voor meer info, of kom een keer kennis maken op de OndernemersFabriek in Assen.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op