<

Fred Kieviet

Na een aantal jaren als zelfstandig stukadoor voor grotere stukadoorsbedrijven te hebben gewerkt ben ik via een reportage in aanraking gekomen met Venetiaans stucwerk; een natuurproduct van leem en geschikt voor wanden. Leem heeft als voordeel dat het ademt en daarmee voor een beter leefklimaat in huis zorgt. Dan is er nog Tadelakt, een oude Marokkaanse stuctechniek met kalk en zepen dat voornamelijk werd en wordt gebruikt in design badkamers. Venetiaans stucwerk ben ik gaan combineren met Tadelakt en daarnaast werk ik ook met Beton Ciré, een sterk en waterdicht product ook geschikt voor vloeren.

In Italië heb ik 3 verschillende workshops in Venetiaans stukwerk gevolgd en daarnaast een workshop in Beton Ciré,

Met deze kennis en ervaring ben ik mij gaan specialiseren op het stuken van voegenloze badkamers en designvloeren voor in de badkamer en keukens, woonkamers enz. Het is ook mooi voor op tafelbladen en aanrechtbladen, of achter het aanrecht.

Het voordeel van voegenloos stuken is dat het de badkamer niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar het is ook praktisch, aangezien voegnaden en kitranden helemaal verdwijnen onder het stucwerk. Hygiënisch en vooral veel gemakkelijker schoonmaken!

Ik heb me aangesloten bij de Ondernemersfabriek Drenthe om een manier te vinden hoe ik met deze nieuwe producten en werkwijze mijn bedrijf te laten groeien.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op