<

Gerrit Visser

Bhouwvast is een onafhankelijk bouw- en energieadviesbureau. Wij leveren een eerlijk, onafhankelijk en helder advies in het belang van woning- en bedrijfseigenaren. Onze kennis op het gebied van bouwen en energiebesparing zetten wij in in het belang van onze opdrachtgevers. Bhouwvast legt helder uit. Met aandacht en zonder haast. Zodat de opdrachtgever bij elke belangrijke beslissing goed geïnformeerd een verantwoorde keuze kan maken.

Ik ben Gerrit Visser, woonachtig in Havelte en mede-eigenaar en oprichter van Bhouwvast. Bhouwvast is in 2017 opgericht vanuit een vraag die er was in Noord-Oost Groningen om onafhankelijk advies op gebied van het veiliger maken van Groningen op bouwkundig gebied naar aanleiding van de aardgas winning. Ik heb de ambitie om Bhouwvast uit te laten groeien tot een begrip in de drie noordelijke provincies wanneer het gaat om onafhankelijk en eerlijk bouw- en energieadvies.

Ik heb mij aangesloten bij de OndernemersFabriek Drenthe om met ander ondernemers en de nodige begeleiding mijn ambities vorm te gaan geven met alles wat hierbij komt kijken. Tegelijk maak ik dankbaar gebruik van het uitgebreide netwerk van De OndernemersFabriek en de kennis die hierin aanwezig is.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op