Home Starten met ondernemen Harry van Veldhuizen
<

Harry van Veldhuizen

Van nature kijk ik met een positieve blik naar de toekomst, probeer te leren van ervaringen en sta graag klaar voor mijn medemens. Ben actief als vrijwilliger bij de grootste voetbalclub van Drenthe (DZOH). Daarnaast en zeker niet in de laatste plaats geniet ik zoveel mogelijk van en met mijn gezin.

Mijn werkervaringen liggen in de detailhandel waar ik 16 jaar bij diverse grootwinkelbedrijven als vestigingsmanager heb mogen werken. Omdat het verlangen naar zelfstandig ondernemen al heel lang aanwezig is, is de stap gezet naar een eigen onderneming, inmiddels een VOF en in de nabije toekomst wil ik graag groeien naar een BV.

De activiteiten van Ecoblinq zijn glasbewassing, schoonmaak en vloeronderhoud. De doelgroep is met name midden- en kleinbedrijf , Vereniging van Eigenaren en Particulieren.

Er is bewust een keus gemaakt om groei in te zetten waarbij ik graag wil leren van collega ondernemers, daarom ben ik aangesloten bij de Ondernemers Fabriek en Growing Emmen. Ik hoop dat ik mede door het netwerk ondernemers kan ontmoeten die mij kunnen helpen adviseren en leren in deze groeitransitie!

Mijn wens en doel is om Ecoblinq in de markt te zetten als een organisatie die met enthousiaste mensen kwaliteit levert, Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt en een betrouwbare partner is in schoonmaak en onderhoud.

Ik ontmoet jullie graag bij de OndernemersFabriek/Growing Emmen.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op