<

Helga Idema

Subliem Hospitality is een hostess bureau, gespecialiseerd in hoogwaardige ondersteuning  bij beurzen, congressen en (VIP) evenementen.  Onze hostessen (m/v) worden streng geselecteerd,  vakkundig door ons zelf opgeleid en hebben ruime ervaring met diverse hospitality werkzaamheden.  Ze beschikken allen over een representatief uiterlijk,  een professionele-,  en servicegerichte instelling,  goede communicatieve vaardigheden en een HBO werk-, en denkniveau.

Naast het gastvrije ontvangst op beurzen is een aantal van onze host en hostesses tevens inzetbaar als lead generator. Zij analyseren of een beursbezoeker oprecht geïnteresseerd is in uw product en bij interesse wordt de bezoeker direct in contact gebracht met de juiste persoon binnen uw bedrijf.

Het overtreffen van de klantverwachting, dat is wat wij continue voor ogen hebben. We wachten niet af tot de gast een vraag stelt, maar we herkennen een vragende blik of onzekere houding en stappen dan zelf op de gast af.

Wilt u de gastvrijheid binnen uw bedrijf vergroten? Subliem Hospitality verzorgt ook hospitalitytrainingen. De trainingen die wij verzorgen zijn altijd maatwerk. Iedere organisatie, afdeling of team is immers verschillend en vraagt om een eigen aanpak. Omdat wij expert zijn op het gebied van hospitality weten wij als geen ander op welke wijze we bedrijven kunnen ondersteunen meer gastvrijheid in het DNA van het bedrijf te ontwikkelen en borgen.

De Ondernemersfabriek biedt mij de mogelijkheid gebruik te maken van een groot netwerk in Emmen, Assen en Hoogeveen. Daarnaast heb ik een vaste werkplek en een businesscoach die mij o.a. gaat helpen om de juiste prioriteiten te stellen zodat over 5 jaar het “merk” Subliem Hospitality staat als een huis.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op