Home Starten met ondernemen Jan Bert Stevens
<

Jan Bert Stevens

Jan Bert Stevens
videoot

Video is zeker in 2020 niet meer weg te denken in communicatie en marketing. Door het zien van een video krijgen mensen meer vertrouwen van je dienst of product. Daardoor zullen ze sneller tot aankoop overgaan. Ook in tijden van crisis is video bij uitstek geschikt om een boodschap op een groot publiek over te brengen.

Tijdens de opname zorg ik voor een prettig verloop. De video krijgt daardoor een natuurlijke en professionele uitstraling.

Video maken is een proces waarin je geen stappen mag overslaan. Wat is de vraag van de klant? Wat is het verhaal? Wat is het doel? Welke vorm geef je aan je boodschap? Verwachtingen moeten van beide kanten duidelijk zijn. Ik voer de hele videoproductie uit, vanaf het concept tot en met het filmen van de interviews en monteren van de videobeelden.

Jan Bert Stevens videoot:

  • Bedrijfsfilms
  • Productfilms
  • Testimonials
  • Social-media-content
  • Evenementen
  • Trouwfilms
  • schoolfilms

 

Ondernemersfabriek
Ik ben lid geworden van de Ondernemersfabriek om te kunnen sparren met ondernemers uit andere vakgebieden en mijn netwerk uit te breiden.

Mijn doel is om mijn bedrijf toekomstbestendig te maken. Ik ben nu zzp’er. Meegroeiend met de tijd wil ik tot mijn pensioen met videoproducten mijn geld verdienen op een manier en in een vorm die mij past. Binnen de Ondernemersfabriek maak ik gebruik van coaching op het gebied van ondernemerschap. Mijn doel is dat ik een eigen weloverwogen koers uitzet en die daarna ook vaar.

Ik verwelkom samenwerking met andere creatieve professionals. Door het grote netwerk van de Ondernemersfabriek kom ik makkelijk met zulke creatievelingen in contact.

Jan Bert Stevens
videograaf, filmmaker, videoproducent, videoot

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op