<

Jenneke Wever

Indiegal, een branding bureau voor positieve impactmakers

We zorgen ervoor dat waar jouw merk voor staat wordt ervaren in alles wat je doet. Wij zijn er voor betekenisvolle merken met een flinke dosis lef. We werken samen met ondernemers en organisaties die zichzelf durven te laten zien, voor de statementmakers die met een creatieve positionering willen groeien.

Een krachtige branding vergroot de waarde van je business en zet je op een eigen/unieke plek in de markt. Dit doen we door het merk te laden met datgene wat jou niet kopieerbaar maakt. Branding is een slimme investering waar je op de lange termijn veel rendement uit kunt halen. Het helpt je wanneer je wilt groeien, jezelf meer onderscheidend wilt profileren of een andere markt wilt benaderen. Branding helpt je om je verkoopprijzen aan te laten sluiten of om in een ander speelveld te werken dan je concurrentie.

Concreet bestaat ons werk uit merkstrategie, merkdesign & merkcommunicatie. Samen bepalen we de uitdaging, zoeken de essentie, positioneren met lef en vertalen dit in een krachtige, corporate idenitity.

Ondernemersfabriek
Na een paar jaar rondgedwaald te hebben in ondernemersland voelde ik dat het tijd werd om door te pakken. Ik had behoefte aan sturing en verbinding. Ik was het alleen werken beu en merkte dat ik veel beter kon presteren in samenwerking met. De ondernemersfabriek kruiste mijn pad en is vanaf de eerste dag mijn groeimotor. Zowel de verbinding met andere ondernemers als de businesscoaching “on the job” helpen me in razendsnel tempo opschalen. Het is prachtig om met zoveel toegewijde ondernemers elke dag te werken aan mijn grootste droom. Leren doen we hier met en van elkaar. En hoe ik on track blijf? De wekelijkse stand-ups, brutaal eerlijke feedback en de krachtige coachingssessies houden me messcherp.

Over mij
Ik ben Jenneke Wever, aangenaam. Brandboss on a mission, creative soul, coffeejunk en dwarsdenker. Als merkstrateeg en branddesigner help ik betekenisvolle ondernemers en organisaties om met een sterk merk te groeien om zo meer positieve impact te kunnen maken. Schrijven is een stille passie. Ik ben columnist en auteur on the side en schrijf voor verschillende platforms. Als podcastmaker en mede-initiator van Girlosophy radio spreken Stéfanie Herstel en ik over fun, taboes, cliché’s en ondernemerschap. Een samenwerking die in de ondernemersfabriek is ontstaan.

Positieve impact begint bij jou en ik help je vooruit.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op