Home Starten met ondernemen Jenny Wijntje Evers
<

Jenny Wijntje Evers

Mijn naam is Jenny Wijntje en ik ben een stichting begonnen Het Omgangshuis Drenthe. Waarom?  Als ervaringsdeskundige weet ik wat een complexe scheiding kan betekenen voor je kinderen, voor jezelf en voor je directe omgeving.

 

Iedereen kent een kind…….

Ieder kind heeft recht op een zorgeloos leven. Maar wat als de thuissituatie niet toelaat? Wat als een kind de dupe wordt van een strijd tussen volwassen? Wat als het contact verbroken is? De realiteit is dat één op de drie huwelijken strandt en vaak is de bezoekregeling dan een probleem.

Iedereen is erover eens dat het belangrijk is kinderen in een vroeg stadium van scheiding ondersteuning te bieden voor dat het uitloopt op een vechtscheiding.  Maar regelgeving, procedures indicatiestelling en financiering maken dat de hulp laat op gang komt.

 

Kinderen willen niet in een wachtkamer zitten.

Waarom de Ondernemersfabriek? Omdat ik hier kan komen met al mijn vragen en ze open staan voor ideeën. En ik hier de hulp en ook het inzicht kan krijgen die ik nodig heb om Het Omgangshuis Drenthe een succes te laten worden. Dat doe ik graag samen met andere ondernemers in een sfeer van eerlijkheid, open, respect en toegankelijkheid om samen te kijken hoe we Het Omgangshuis Drenthe verder kunnen laten uitgroeien.

 

 

 

 

 

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op