Home Starten met ondernemen Jeremiah Pelatja
<

Jeremiah Pelatja

MISSIE

Mijn verlangen is om elk mens te laten zien dat hij of zij het waard is om voor zichzelf op te komen, om problemen en pijnen te erkennen, aan te pakken en te verwerken. Het leven gaat helaas niet altijd over rozen maar hoe we daarmee omgaan, dat is aan ons!

Zelf groeide ik op in een disfunctioneel gezin en ging het daardoor op jonge leeftijd al mis. Ik stopte mijn problemen, haat en pijn weg en bleef daarvan weglopen. Door al mijn verkeerde keuzes belandde ik uiteindelijk in de criminaliteit en heb ik daar, nog meer, de duistere kant van de samenleving leren kennen.

Door een 180 graden ommekeer houd ik eindelijk van mezelf en nu ook van anderen. Door mij kwetsbaar op te stellen maak ik iets in anderen los. Wanneer je inziet dat je er niet alleen voor staat en dat je hulp kan krijgen weet je dat vluchten geen zin meer heeft. Je komt dan op het punt waar het proces van verandering kan beginnen. Daarbij kan ik jou ondersteunen. Ik heb geleerd van mijn fouten en verkeerde keuzes en weet nu dat het anders kan. De meeste dingen overkomen je niet zomaar, maar laat je gebeuren.

Mijn kennis wil ik graag inzetten om jou daarop te wijzen, zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken die ik heb gemaakt..

Kijk verder op mijn pagina om erachter te komen hoe ik mij inzet. www.pelatja.nl

Ik zit bij de Ondernemersfabriek om veel te leren van andere ondernemers , om te netwerken en om gebruik te maken van elkaars kwaliteiten/ producten/ diensten.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op